Om forfatteren

Første bok i serien Liber Mundi, Kistepakta, ble gitt ut 08.12.2018 på Kilden Forlag.

Forfatteren av serien heter, Randi Røst Kile. Hun er utdannet, førskolelærer, lærer, leksolog og har Cand Ed fra UIO. Hun har et dypt ønske om å bidra til å endre verden. Derfor valgt hun å bli pedagog. Ungene er fremtida. Det er der endringa må skje.

Forfatteren vokste opp på Lambertseter i Oslo. For tida bor hun på Saltnes i Råde sammen med sin ektemann. Hun har tre døtre. Helt fra hun var lita har hun laget historier. Som pedagog har hun diktet, skrevet fortellerstoff, selvlagde eventyr og teaterstykker for elevene.

Forfatteren har skrevet på serien i mange år. Den er planlagt å skulle bestå av 24 bøker. Bok 2 er forventet å komme ut i løpet av våren. Da hun forsto at hun ville ha skrevet den samme fortellinga uansett i hvilken tidsperiode hun hadde lagt den til, valgte hun å gi den ut. Dette er fantasy. Vår verden har gått under. Den bygges opp igjen. Langt inn i fremtida begynner en endelig kamp mellom det onde og det gode. Spørsmålet er hele tida: Hvordan kan vi bygge en god verden?

B

Blomster til lanseringsfesten.

Det var blomster og feiring. En stor og etterlengtet dag. Boka var ute. Det er bare å håpe at den ikke seiler inn i en ensom vik der den blir liggende ulest. Så mye arbeid med en bok, alle tankene som kan bli til liv i andres hoder. Det er målet for en forfatter. Ikke penger, ikke berømmelse, men at ordene får liv, ikke dør i en bølge av likegyldighet. Jeg sender deg alle gode ønsker kjære boka mi på din ferd ut i verden.

Feiringen fant sted på en eksklusiv tyrkisk restaurant med alt som hører med.

Det var taler, blomster og gode ønsker.

Lykke.