Om forfatteren
Forfatteren av serien heter, Randi Røst Kile. Hun er utdannet, førskolelærer, lærer, leksolog og har Cand Ed fra UIO. Hun har et dypt ønske om å bidra til å endre verden. Derfor valgt hun å bli pedagog. Ungene er fremtida. Det er der endringa må skje.

Forfatteren vokste opp på Lambertseter i Oslo. For tida bor hun på Saltnes i Råde sammen med sin ektemann. Hun har tre døtre. Helt fra hun var lita har hun laget historier. Som pedagog har hun diktet, skrevet fortellerstoff, selvlagde eventyr og teaterstykker for elevene.


Forfatteren har skrevet på serien i mange år. Den er planlagt å skulle bestå av 24 bøker. Da hun forsto at hun ville ha skrevet den samme fortellinga uansett i hvilken tidsperiode hun hadde lagt den til, valgte hun å gi den ut, det være seg steinalder, historisk tid, ei tenkt fremtid.Dette er fantasy. Vår verden har gått under. Den bygges opp igjen. Langt inn i fremtida begynner en endelig kamp mellom det onde og det gode. Spørsmålet er hele tida: Hvordan kan vi bygge en god verden? Det er et høyaktuelt tema med de utfordringer verden står overfor i dag. Kriger, konflikter, økende grad av terror….
Andre bok i serien Liber Mundi, Alene, ble gitt ut 20.06.2019


Alene handler om Reikin Jernstein. Han befinner seg plutselig i en gigantisk flom. Det gjelder å overleve, redde medmennesker. Ved det starter et gigantisk opprør mot Konglomeratet, det bestående samfunn. Reikin befinner seg plutselig helt alene i en kamp på liv og død for å redde de mennesker han bryr seg om.


Sagt om boka: Den er spennende fra første side og spenningen holder seg gjennom hele boka.
Boklansering

Forfatteren dro rett på ferie med sin familie. Hele ferien ble en eneste lang feiring. Hun elsker natur og blomster, en natur det er vesentlig å ta vare på.


Som Randi sier, om boka: “Jeg håper den får liv i mange hoder og at den vil snakke til mange hjerter. Med så mange utfordringer i verden, er de tanker den bringer frem vesentlige for hvordan vi tar vare på jorda og menneskene som bebor den, Tellus den blå planeten. Hver dag står frie mennesker opp med et valg. De kan velge å gjøre godt. Mitt ønske er at denne fiksjonen aldri skal bli til virkelighet. Som menneskehet må vi ta hverandre i hendene å bygge en god verden sammen. Handlinga foregår i Konglomeratet, den åttende verdensdel. Deres merke er de forbrødrede hender, vist ved et handtrykk.”


Det er ei lykke å få ferdigstilt arbeidet, få slappe av, feire og nyte. Det er mange flere bøker som skal ferdigstilles. Men akkurat nå er det hviletid og drømmer om det jeg skal skape.


Lykke

Første bok i serien Liber Mundi, Kistepakta, ble gitt ut 08.12.2018 på Kilden Forlag.


Kistepakta handler om Reikin Jernstein, en ung gutt som finner et lik i et tre. Ved det eskalerer en rekker hendelser og han befinner seg i en kamp på liv og død.

Sagt om boka: Den er spennende, men den har enkelte langdryge partier i begynnelsen. Når den først blir spennende greier en ikke å legge den fra seg.Lanseringsfesten

B

Det var blomster og feiring. En stor og etterlengtet dag. Boka var ute. Det er bare å håpe at den ikke seiler inn i en ensom vik der den blir liggende ulest. Så mye arbeid med en bok, alle tankene som kan bli til liv i andres hoder. Det er målet for en forfatter. Ikke penger, ikke berømmelse, men at ordene får liv, ikke dør i en bølge av likegyldighet. Jeg sender deg alle gode ønsker kjære boka mi på din ferd ut i verden.

Feiringen fant sted på en eksklusiv tyrkisk restaurant med alt som hører med.

Det var taler, blomster og gode ønsker.

Lykke.