Fantasy, forfatter R.R. KileFantasy,
Norsk Fantasy forfatter R.R. Kile,
Serien Liber Mundi,
Norsk Science Fiction,
Spenningsbøker,
Fremtidskrim.


Fantasy. Serien Liber Mundi. De fire første bøkene i serien, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav

Fantasy, Serien Liber MundiDette er Fantasy Serien Liber Mundi, skal bestå av 24 bøker. Til nå er tre av disse utgitt, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte. Neste bok, som kommer i salg, er Vi sank i hav.

Dette er Spenningsbøker og fremtidskrim. Bli med på eventyr i dette fantasiuniverset skapt av forfatter R.R. Kile. Vi skal ut på ei reise, langt inn i fremtida et sted.Fantasy, Forfatter R.R. KileNorsk  Fantasy forfatter, R.R. Kile, Norsk Fantasy, Serien Liber Mundi, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim.
Norsk Fantasy, Forfatter R.R. Kile.

Forfatteren er utdannet, førskolelærer, lærer, leksolog og har Cand Ed fra UIO. Hun har et dypt ønske om å bidra til å endre verden. Derfor valgt hun å bli pedagog. Ungene er fremtida. Det er der endringa må skje.

Forfatteren vokste opp på Lambertseter i Oslo. For tida bor hun på Saltnes i Råde sammen med sin ektemann. Hun har tre døtre. Helt fra hun var lita har hun laget historier. Som pedagog har hun diktet, skrevet fortellerstoff, selvlagde eventyr og teaterstykker for elevene.
Forfatteren har skrevet på serien Liber Mundi i mange år.


En Fantasy fortelling som er planlagt å skulle bestå av 24 bøker. Da hun forsto at hun ville ha skrevet den samme fortellinga uansett i hvilken tidsperiode hun hadde lagt den til, valgte hun å gi den ut, det være seg steinalder, historisk tid eller ei tenkt fremtid. Dette er Fantasy og Science Fiction og ikke minst Spenning og fremtidskrim,


Fantasy


Dette er fantasy. Vår verden har gått under. Den bygges opp igjen. Langt inn i fremtida begynner en endelig kamp mellom det onde og det gode. Norsk Science Fiction. Det onde betraktes som de som vil gjøre mennesker til slaver for sin vilje, et hierarki med en hersker på toppen. Det gode er de som vil la folk leve sitt liv i frihet innenfor loven, et samfunn tuftet på kjærlighet og en vilje til å ta vare på hverandre og den jorda vi bor på så det som skjedde aldri skal kunne skje igjen. Spørsmålet er hele tida: Hvordan kan vi bygge en god verden? Det er et høyaktuelt tema med de utfordringer verden står overfor i dag. Kriger, konflikter, økende grad av vold og terror….

Fantasy, Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Forfatter R.R. Kile, Serien Lier Mundi, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav
Fantasy, Serien Liber Mundi, Vi sank i hav.

Fjerde bok i Fantasyserien, Liber Mundi, Vi sank i hav, ble utgitt 08.12.2020 på kilden Forlag.Norsk Fantasy, Vi sank i hav, 4. bok i Liber Mundi
Fantasy, Vi sank i hav, 4. bok i serien Liber Mundi.
Fantasy


Fjellvokterne har eksperimentert med organdyrking og kloning i en protest mot forbudet i verden. Konglomeratet kom over en slik opprørscelle, og har tatt disse ungene med seg hjem. To av disse vokser opp hos slektninger. Den tredje klonen har man ikke klart å finne opphavet til.

Ungene er sterkt ønsket av opprørerne. En dag tar en av dem seg inn i Konglomeratet ved å utnytte Peddis kunnskapstørst om temaet. Ved å true hans nyfødte sønn på livet, får de med seg Reikin, Peddi og Peddis kone, samt ungene, ut av Konglomeratet.

Reikin kan for all del ikke tillate at noe skjer med spedbarnet. Han planlegger for flukt, men det viser seg å bli svært krevende. Opprørerne har lagt en strategi der det angivelige skipet de har fløyet, styrter og brenner opp. Alle antas døde da deres DNA er etterlatt på styrtstedet.

Reikin må finne en utvei, redde dem alle. Selv er han opprørernes mest ønskede, ikke levende, men død. Dette er en kamp for livet. Fantasy og spenning.

Sagt om boka:

Den har mange overraskende partier, er tung av spenning og avslutningen kommer uventet. Det er mange svar en ikke får. Hovedpersonene kan ikke ordne alt. De har overlevd, og de trenger tid til kjærlighet.
Boklansering:


Boka har har ligget klar lenge. Den var ment å komme ut i oktober, men nå ligger den i forkant av jula. Det er å håpe at mange da har tid til å titte inn i den, bli med inn i en fremtidsvisjon der målet er å beskytte verden mot de som vil gjøre verden til slaver av sin vilje. Opprørerne har planlagt at de tre klonene skal få en viktig rolle i det fremtisunivers de planlegger. Det håper konglomeraterne også, men da på deres side. En verden der friheten rår, der kjærligheten er målet, en god verden for alle.Norsk Fantasy, Norsk Science Fiction, Serien Liber Mundi, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Spenningsbøker, Fremtidskrim. Norsk Fantsyforfatter R.R. Kile
Fantasyforfatter R.R. Kile. Fjerde boka i serien Liber Mundi er gitt ut. 08.12.2020. Norsk Fantasy, Norsk Science Fiction, Serien Liber Mundi,Du Randi har sagt at bok 4 har ment noe spesielt for deg.

Ja, den gang jeg begynte å skrive serien bestemte jeg at når jeg hadde kommet til bok 4, skulle jeg begynne på ei ny serie med ei kvinnelig hovedrolle.

Hvorfor etter bok 4?I serien Liber Mundi er det en prolog som handler om tida etter at verden ble ødelagt. Det som skjedde da, dannet grunnlaget for den verden serien handler om. Den nye serien skal handle om nettopp ødeleggelsene, det som skjedde den gangen ved år null da verden ble ødelagt. Derfor er det nå på høy tid at den serien ser dagens lys.

Hva skal serien hete?


Det har jeg ikke bestemt enda. Jeg har to forslag som jeg går rundt og tygger i. Det ene er Manus Fraternitas, Det andre Domum Amoris. Jeg får se hvem jeg endre opp med. Hovedpersonen skal helte Kassandra, tror jeg. Jeg har selvsagt skrevet alle tolv bøkene i hodet allerede mange ganger. Nå må jeg kle dem i ord på en fornuftig måte.

Hva skjedde den gangen da?


Vår norrøne mytologi beskriver det som et Ragnarok der alle sto mot alle. Ikke noe ble det samme igjen. Noen overlevde. De fant sammen, noen for å gjøre folk til slaver i et hierarkisk system av overlevelse, andre for å leve i frihet sammen, hindre at det som skjedde noen gang skulle skje igjen.

Det høres ut som tøffe tider.


Veldig. Det er vanskelig å beskrive det på en troverdig måte. Vår tid i dag er et skremmende scenario. Det ligger et meningshysteri over land og folk. De som mener riktig er de gode. I dette ligger det et farlig element av segregering og inndeling i de og vi grupper. Selv mener jeg at vi bør dømme folk etter deres faktiske handlinger og sannheten i handlingsrekkene. Vold er helt forbudt. Jeg grøsser litt når jeg tenker på denne serien, som har fått den ambisiøse tittelen Liber Mundi. Jeg Er ikke lenger så sikker på at min visjon ikke kan skje, ikke fordi at noen trykker feil på knappen, men fordi folk flyr i strupen på hverandre. Det er skumle tider.

Hva skjer da? Hvordan klarer folk å bygge verden på ny?


Reinulf, prologens hovedperson vandrer gjennom et helvete av lidelser. Han kommer til et fruktbart land helt alene. Der er det en kilde som aldri går tør, eller et springvann som spruter vann til værs. Han finner ingen andre der. Plutselig står han med det eneste som teller i den nye verden, mat og vann. Derfra bygger de verden.

Men andre flokker seg også sammen. De dreper og plyndrer, lager en hær som skal sikre dem makt.

Inn i dette virker Kassandra. Hun har overlevd. Nå må hun klare seg i denne galskapen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt. Det er bare å håpe at det finnes en leserkrets der ute som vil bli med meg inn i denne fiksjonen.

Vi vet at de klarer seg. Det er serien Liber Mundi et bevis på.


Ja, der foregår handlinga 7000 år frem i tid. De, som ville ha frihet for alle, seiret. Opprørerne gjør opprør mot denne friheten. Det eksistere nemlig en lov. For i tida rett etter ødeleggelsene ble det.laget en plan for at dette som hadde skjedd, aldri skulle skje igjen. Den danner utgangspunktet for Loven. Loven voktes av lederne fra alle verdensdeler, men særlig Konglomeratet har et spesielt ansvar.

Hva er dette Konglomeratet?


Det er de mennesker som kom dit under ødeleggelsene og som bygde verden opp igjen. Verdensdelen har det samme flateinnhold som andre verdensdeler, men den består bare av Dalene. Det er to daler kaldt, Klosterdalen og Kildedalen. Fra år null, som er det årstall da Reinulf kom til Kildedalen har de arbeidet for å redde verdens hjerte, ikke til ondskapen, men til kjærlighet. De holder fortida levende, altså vår tid, for å hindre en gjentagelse.

De i verden som vil ha slutt på det, som vil bestemme selv og ikke bli kvalt av fortidas erfaringer, blir til opprørerne. Der ligger det en evig kilde til konflikter.

Jeg bare sier velkommen inn til utfordringer, de samme vi har i dag, men i en tenkt sivilisasjon 7000 år frem i tid.


Har du en rekkefølge du mener bøkene bør leses i?


Dette er spenningsbøker. Den første boka, Kistepakta er lang. Den inneholder mye informasjon om den verden jeg har skapt, folkene i den, styresett. Det kan være litt slitsomt kanskje. Dersom man er ute etter ren spenning kan man begynne med bok 2, Alene. Hvis man blir interessert i den overordnede historien og menneskene i den så kan det være lurt å lese Kistepakta. Hver historie er avsluttende og alle bøkene kan leses som nettopp det, ei historie.


Hvilken bok synes du selv er mest spennende?


Jeg synes alle er like spennende. Dette er et tema som interesserer meg, og jeg leser bøkene mine og blir berørt hver gang. Det høres selvdiggende ut, men sånn er det ikke. Jeg leser ofte bøker mange ganger. Men det er klart at når du skriver om det som interesserer deg mest så virker det inn på deg, på følelser og tanker. Håpet er at bøkene også skal ha evne til å berøre andres hjerter og vekke verdener og tanker i mange hoder.Fantasy, Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Forfatter R.R. Kile, Serien Lier Mundi, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav
Fantasy

Tredje bok i Fantasy serien, Liber Mundi, Ei løvinnes hjerte, ble utgitt 12.08.2020 på Kilden forlag.


Fantasy, Serien Liber Mundi, Norsk Science Fiction, Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile. Spenningsbøker, Fremtidskrim, Ei løvinnes hjerte, 3.bok
Fantasy, Serien Liber Mundi, Ei løvinnes hjerte. 3. bok.

Fantasy

Ei løvinnes hjerte handler om mennesker som forsvinner, blir borte fra systemene. Reikin og Livia har konspirert med Kobin for å hjelpe ei jente han er interessert i med å finne mora som har vært forsvunnet lenge. Da Kobin, som er sønnen til Konglomeratets sikkerhetsråd, også forsvinner, blir det en vill jakt.

Reikin og Livia befinner seg plutselig midt i skuddlinja, og de fatter ikke hva som foregår.

Det er det ingen som gjør. Dette er ei jakt for å finne Kobin samt nøste opp i hvorfor motstanderne bærer fjellfolkets signatur, samtidig som de ikke later til å stå i mot Konglomeratet. Kobin har opplevd store traumer. Han kan umulig være med på handlinger der hans egen tvillingsøster er truet på livet. Ingen forstår noenting. Science Fiction, dette er fremtidskrim. De må bare takle utfordringene. Verden avhenger av det.

Sagt om boka: Spenninga tar seg opp. Slutten kan røre en til tårer.

Boklansering.


Boka har vært planlagt utgitt lenge, men har av ulike grunner blitt utsatt. Det er derfor en lettelse at den nå endelig ligger ute og er klar for salg. For forfatteren har den ligget som en mare gjennom hele sommerferien, men nå er den her. Det er enhver forfatters drøm at ordene mellom permene skal bli til liv i leseres hoder og kanskje også berøre noen hjerter. Det håper hun den vil.


Norsk Fantasy, Forfatter R.R. Kile
Fantasy, Forfatter R.R. Kile
Som Randi sier om boka.

Den handler om kjærlighet og tvil. Om den verste usikkerhet. Er det mulig at en av de personer du elsker mest kan være en forræder som forsøker å drepe deg, som er med på å ødelegge alt du står for. Gutten, som har forsvunnet, har gjennomlevd umenneskelige lidelser. Han så sin elskede bli mishandlet og drept. Siden ble han mishandlet på det groveste av kvinne han trodde var mora hans. Livia opplevde det samme, men hennes kjæreste overlevde. De overlevde begge.

Hva gjør slike opplevelser med mennesker?

Hun har selv opplevd å bli gjengvoldtatt på det groveste. Hun vet. Nå håper hun at hun klarer å skape disse personene på en slik måte at de får liv.

Dette er Fantasy, men det kunne like godt ha skjedd i dag. Det er Science Fiction, men i dag er det meste mulig. Om verden en dag lå øde for våre føtter er spørsmålet , hva skal vi gjøre med verden. Vi har en unik sjanse til å bygge den bedre.


«Denne boklanseringen har vært litt mer spennende enn jeg ville ha ønsket meg», sier hun. «Det blir ingen hvil. Jeg er i full gang med å ferdigstille neste bok i serien, Vi sank i hav.»Fantasy, verden skalpes i fantasien.
Fantasy, verden skapes i fantasien.Andre bok i Fantasy serien, Liber Mundi, Alene, ble utgitt 20.06.2019 på Kilden ForlagAlene handler om Reikin Jernstein. Han befinner seg plutselig i en gigantisk flom. Det gjelder å overleve, redde medmennesker. Ved det starter et gigantisk opprør mot Konglomeratet, det bestående samfunn. Reikin befinner seg plutselig helt alene i en kamp på liv og død for å redde de mennesker han bryr seg om.


 Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim. Liber Mundi, 2. bok i serien, Alene
Fantsy, 2.bok i serien Liber Mundi,Sagt om boka: Den er spennende fra første side og spenningen holder seg gjennom hele boka.
Forfatteren dro rett på ferie med sin familie. Hele ferien ble en eneste lang feiring. Hun elsker natur og blomster, en natur det er vesentlig å ta vare på.

Boklansering


Fantasy, R.R. Kile
Fantasy, R.R. KileSom Randi sier, om boka:

«Jeg håper den får liv i mange hoder og at den vil snakke til mange hjerter. Med så mange utfordringer i verden, er de tanker den bringer frem vesentlige for hvordan vi tar vare på jorda og menneskene som bebor den, Tellus den blå planeten. Hver dag står frie mennesker opp med et valg. De kan velge å gjøre godt. Mitt ønske er at denne fiksjonen aldri skal bli til virkelighet. Som menneskehet må vi ta hverandre i hendene å bygge en god verden sammen. Handlinga foregår i Konglomeratet, den åttende verdensdel. Deres merke er de forbrødrede hender, vist ved et handtrykk.»


Det er ei lykke å få ferdigstilt arbeidet, få slappe av, feire og nyte. Det er mange flere bøker som skal ferdigstilles. Men akkurat nå er det hviletid og drømmer om det jeg skal skape.


Lykke


Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim
Fantasy
Første bok i den Fantasy serien Liber Mundi, Kistepakta, ble gitt ut 08.12.2018 på Kilden Forlag.


Kistepakta handler om Reikin Jernstein, en ung gutt som finner et lik i et tre. Ved det eskalerer en rekker hendelser og han befinner seg i en kamp på liv og død.

Sagt om boka: Den er spennende, men den har enkelte langdryge partier i begynnelsen. Når den først blir spennende greier en ikke å legge den fra seg.Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, fremtidskrim,  Serien Liber Mundi, Første bok.
Fantasy, Serien Liber Mundi. Første bok, Kistepakta.Fantasy, Kistepakta initierer endringsårene.

Verden er ikke lenger som den var. Alt er endret. Det betyr at alle må lære seg til at ingenting er slik en trodde, En kan ikke lenger følge sedvanen. Da kan en bli lurt Skal man seire i endringsårene må man være våken, se med nye øyne. Nettopp det er det en ung mann fra Liljedalen kan. FOr det er svært krevende for dem som sitter med makta i verden og se de endringer som seiler opp. Reikin hadde aldri før flydd på luftsykkel, aldri flydd med belte, eller opplevd Kildens magi. Dette er Fantasy, Science Fiction. Det er spenning.Boklansering
Norsk Fantasy forfatter, R,R. Kile, Norsk Fantasy, Norsk Science Fiction, Serien Liber Mundi, Spenningsbøker, Fremtidskrim
Fantasy, Forfatter R.R. Kile


Det var blomster og feiring. En stor og etterlengtet dag. Boka var ute. Det er bare å håpe at den ikke seiler inn i en ensom vik der den blir liggende ulest.

Så mye arbeid med en bok, alle tankene som kan bli til liv i andres hoder. Det er målet for en forfatter. Ikke penger, ikke berømmelse, men at ordene får liv, ikke dør i en bølge av likegyldighet.

Som Randi sier:
Jeg sender deg alle gode ønsker kjære boka mi på din ferd ut i verden.

Feiringen fant sted på en tyrkisk restaurant med alt som hører med.

Det var taler, blomster og gode ønsker.
Lykke.
Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Fantasy, Serien Liber MundiKommer i salg:

Bok 5 i serien Liber Mundi er under utarbeidelse under arbeidstittelen Lysglimt på snø.

Reikin og Livia har flyttet til Liljedalen, Reikins barndomshjem. Ordelia, husholderen og Grolin, gartneren, har flyttet sammen med dem. De er lykkelige. Livia venter barn. Nedkomstdagen nærmer seg. Reikin reiser til Konglomeratet på Rådsmøte alene.

Reikin mottar en melding om at hun drar til legen siden hun føler seg uvel. Under en pause kontakter han henne. Hun svarer ikke. Han skriver en melding for å får vite om han bør komme hjem. Hun svarer ikke.

Reikin vil ha med seg ei jordmor fra Konglomeratet for å bistå under fødselen. Han arrangerer for det, før han reiser hjem. Mens han driver og fikser sjekker han displayet. Ingen svar. Han kontakter henne. Denne gangen svarer hun, men det er et underlig svar. Hun har falt og mener at hun trenger en lege. Hun avslutter. Han kontakter henne igjen. Denne gangen svarer hun ikke

Reikin spør Grolin hvorfor han ikke har kjørt Livia til legen. Han får ikke svar. Det tikker inn en underlig melding fra Livia. Han spør om barnet har det bra. Hun skriver ja.

Reikin reiser hjem. Da han kommer til sykehuset får han vite at det ikke har vært noen Livia Jernstein der i dag. Hun er ikke satt opp med time før om en uke. Nå blir han skikkelig redd. Hendelser eskalerer. Det utvikler seg dramatisk. Ingen aner hvor Livia er. De må finne henne.

Da er det bare å se frem til fortsettelsen.

Fantasy, Norsk Science Fiction