Fantasy, forfatter R.R. KileFantasy,
Forfatter R.R. Kile,
Serien Liber Mundi,
Science Fiction,
Spenningsbøker,
Fremtidskrim.

Norsk Fantasy, Serien Liber Mundi, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte
Fantasy. Serien Liber Mundi. De te første bøkene i serien, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte.

Serien Liber MundiDette er Fantasy Serien Liber Mundi, skal bestå av 24 bøker. Til nå er tre av disse utgitt, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte. Neste bok, som kommer i salg, er Vi sank i hav.

Dette er Spenningsbøker og fremtidskrim. Bli med på eventyr i dette fantasiuniverset skapt av forfatter R.R. Kile. Vi skal ut på ei reise, langt inn i fremtida et sted.Forfatter R.R. Kile Fantasy forfatter, R.R. Kile
Fantasy, Forfatter R.R. Kile.

Forfatteren er utdannet, førskolelærer, lærer, leksolog og har Cand Ed fra UIO. Hun har et dypt ønske om å bidra til å endre verden. Derfor valgt hun å bli pedagog. Ungene er fremtida. Det er der endringa må skje.

Forfatteren vokste opp på Lambertseter i Oslo. For tida bor hun på Saltnes i Råde sammen med sin ektemann. Hun har tre døtre. Helt fra hun var lita har hun laget historier. Som pedagog har hun diktet, skrevet fortellerstoff, selvlagde eventyr og teaterstykker for elevene.

Forfatteren har skrevet på serien Liber Mundi i mange år.

En Fantasy fortelling som er planlagt å skulle bestå av 24 bøker. Da hun forsto at hun ville ha skrevet den samme fortellinga uansett i hvilken tidsperiode hun hadde lagt den til, valgte hun å gi den ut, det være seg steinalder, historisk tid eller ei tenkt fremtid. Dette er Fantasy og Science Fiction og ikke minst Spenning og fremtidskrim,


Fantasy


Dette er fantasy. Vår verden har gått under. Den bygges opp igjen. Langt inn i fremtida begynner en endelig kamp mellom det onde og det gode. Norsk Science Fiction. Det onde betraktes som de som vil gjøre mennesker til slaver for sin vilje, et hierarki med en hersker på toppen. Det gode er de som vil la folk leve sitt liv i frihet innenfor loven, et samfunn tuftet på kjærlighet og en vilje til å ta vare på hverandre og den jorda vi bor på så det som skjedde aldri skal kunne skje igjen. Spørsmålet er hele tida: Hvordan kan vi bygge en god verden? Det er et høyaktuelt tema med de utfordringer verden står overfor i dag. Kriger, konflikter, økende grad av vold og terror….
Fantasy, Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim
Fantasy

Tredje bok i fantasyserien, Liber Mundi, Ei løvinnes hjerte, ble utgitt 12.08.2020 på Kilden forlag.


Fantasy, Serien Liber MUndi, Ei løvinnes hjerte, 3.bok
Fantasy, Serien Liber Mundi, Ei løvinnes hjerte. 3. bok.

Fantasy

Ei løvinnes hjerte handler om mennesker som forsvinner, blir borte fra systemene. Reikin og Livia har konspirert med Kobin for å hjelpe ei jente han er interessert i med å finne mora som har vært forsvunnet lenge. Da Kobin, som er sønnen til Konglomeratets sikkerhetsråd, også forsvinner, blir det en vill jakt.

Reikin og Livia befinner seg plutselig midt i skuddlinja, og de fatter ikke hva som foregår.

Det er det ingen som gjør. Dette er ei jakt for å finne Kobin samt nøste opp i hvorfor motstanderne bærer fjellfolkets signatur, samtidig som de ikke later til å stå i mot Konglomeratet. Kobin har opplevd store traumer. Han kan umulig være med på handlinger der hans egen tvillingsøster er truet på livet. Ingen forstår noenting. Science Fiction, dette er fremtidskrim. De må bare takle utfordringene. Verden avhenger av det.

Sagt om boka: Spenninga tar seg opp. Slutten kan røre en til tårer.

Boklansering.


Boka har vært planlagt utgitt lenge, men har av ulike grunner blitt utsatt. Det er derfor en lettelse at den nå endelig ligger ute og er klar for salg. For forfatteren har den ligget som en mare gjennom hele sommerferien, men nå er den her. Det er enhver forfatters drøm at ordene mellom permene skal bli til liv i leseres hoder og kanskje også berøre noen hjerter. Det håper hun den vil.


Norsk Fantasy, Forfatter R.R. Kile
Fantasy, Forfatter R.R. Kile
Som Randi sier om boka.

Den handler om kjærlighet og tvil. Om den verste usikkerhet. Er det mulig at en av de personer du elsker mest kan være en forræder som forsøker å drepe deg, som er med på å ødelegge alt du står for. Gutten, som har forsvunnet, har gjennomlevd umenneskelige lidelser. Han så sin elskede bli mishandlet og drept. Siden ble han mishandlet på det groveste av kvinne han trodde var mora hans. Livia opplevde det samme, men hennes kjæreste overlevde. De overlevde begge.

Hva gjør slike opplevelser med mennesker?

Hun har selv opplevd å bli gjengvoldtatt på det groveste. Hun vet. Nå håper hun at hun klarer å skape disse personene på en slik måte at de får liv.

Dette er Fantasy, men det kunne like godt ha skjedd i dag. Det er Science Fiction, men i dag er det meste mulig. Om verden en dag lå øde for våre føtter er spørsmålet , hva skal vi gjøre med verden. Vi har en unik sjanse til å bygge den bedre.


“Denne boklanseringen har vært litt mer spennende enn jeg ville ha ønsket meg”, sier hun. “Det blir ingen hvil. Jeg er i full gang med å ferdigstille neste bok i serien, Vi sank i hav.”Fantasy, verden skalpes i fantasien.
Fantasy, verden skapes i fantasien.Andre bok i serien, Liber Mundi, Alene, ble utgitt 20.06.2019 på Kilden ForlagAlene handler om Reikin Jernstein. Han befinner seg plutselig i en gigantisk flom. Det gjelder å overleve, redde medmennesker. Ved det starter et gigantisk opprør mot Konglomeratet, det bestående samfunn. Reikin befinner seg plutselig helt alene i en kamp på liv og død for å redde de mennesker han bryr seg om.


 Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim. Liber Mundi, 2. bok i serien, Alene
Fantsy, 2.bok i serien Liber Mundi,Sagt om boka: Den er spennende fra første side og spenningen holder seg gjennom hele boka.
Boklansering

Forfatteren dro rett på ferie med sin familie. Hele ferien ble en eneste lang feiring. Hun elsker natur og blomster, en natur det er vesentlig å ta vare på.

Fantasy, R.R. Kile
Fantasy, R.R. KileSom Randi sier, om boka:

“Jeg håper den får liv i mange hoder og at den vil snakke til mange hjerter. Med så mange utfordringer i verden, er de tanker den bringer frem vesentlige for hvordan vi tar vare på jorda og menneskene som bebor den, Tellus den blå planeten. Hver dag står frie mennesker opp med et valg. De kan velge å gjøre godt. Mitt ønske er at denne fiksjonen aldri skal bli til virkelighet. Som menneskehet må vi ta hverandre i hendene å bygge en god verden sammen. Handlinga foregår i Konglomeratet, den åttende verdensdel. Deres merke er de forbrødrede hender, vist ved et handtrykk.”


Det er ei lykke å få ferdigstilt arbeidet, få slappe av, feire og nyte. Det er mange flere bøker som skal ferdigstilles. Men akkurat nå er det hviletid og drømmer om det jeg skal skape.


Lykke


Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim
Fantasy
Første bok i serien Liber Mundi, Kistepakta, ble gitt ut 08.12.2018 på Kilden Forlag.


Kistepakta handler om Reikin Jernstein, en ung gutt som finner et lik i et tre. Ved det eskalerer en rekker hendelser og han befinner seg i en kamp på liv og død.

Sagt om boka: Den er spennende, men den har enkelte langdryge partier i begynnelsen. Når den først blir spennende greier en ikke å legge den fra seg.Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, fremtidskrim,  Serien Liber Mundi, Første bok.
Fantasy, Serien Liber Mundi. Første bok, Kistepakta.Kistepakta initierer endringsårene.

Verden er ikke lenger som den var. Alt er endret. Det betyr at alle må lære seg til at ingenting er slik en trodde, En kan ikke lenger følge sedvanen. Da kan en bli lurt Skal man seire i endringsårene må man være våken, se med nye øyne. Nettopp det er det en ung mann fra Liljedalen kan. FOr det er svært krevende for dem som sitter med makta i verden og se de endringer som seiler opp. Reikin hadde aldri før flydd på luftsykkel, aldri flydd med belte, eller opplevd Kildens magi. Dette er Fantasy, Science Fiction. Det er spenning.Boklansering
Norsk Fantasy forfatter, R,R. Kile
Fantasy, Forfatter R.R. Kile


Det var blomster og feiring. En stor og etterlengtet dag. Boka var ute. Det er bare å håpe at den ikke seiler inn i en ensom vik der den blir liggende ulest.

Så mye arbeid med en bok, alle tankene som kan bli til liv i andres hoder. Det er målet for en forfatter. Ikke penger, ikke berømmelse, men at ordene får liv, ikke dør i en bølge av likegyldighet.

Som Randi sier:
Jeg sender deg alle gode ønsker kjære boka mi på din ferd ut i verden.

Feiringen fant sted på en tyrkisk restaurant med alt som hører med.

Det var taler, blomster og gode ønsker.
Lykke.
Fantasy, Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Fantasy, Serien Liber MundiFantasy, Norsk Science Fiction