Norsk-Science-Fiction, Serien Liber Mundi, Kjøp Ei Løvinnes hjerte.Norsk-Science-Fiction,
Serien Liber Mundi,
Ei løvinnes hjerte.
Kilden Forlag
Norsk Fantasy,
Spenningsbøker,
Fremtidskrim.

Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile.
Norsk-Science-Fiction,  Fantasy. Ei løvinnes hjerte, 3.bok i serien Liber Mundi, Fremtidskrim, Spenningsbøker, Norsk Fantasy forfatter, R.R. Kile
Norsk-Science-Fiction, 3, bok i serien Liber Mundi, Fantasy forfatter, R.R. Kile

NorskScience-Fiction, serien Liber Mundi, utgitt på Kilden Forlag. Dette er fantasy.

Norsk-Science Fiction, Norsk Fantasy, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi, Fem bøker er publisert, kistepakta, Alene, Vi sank i hav, Lysglimt på snø.
Norsk-Science-Fiction, Serien Liber Mundi.


Norsk-Science-Fiction. Serien liber Mundi, Ei løvinnes hjerte, Reikin Jernstein, er 21 år, fyller snart 22. Han er hjemme i Konglomeratet sammen med sin samboer, Livia. De har oppholdt seg i Viken, en kystby i Voksteren den siste tida, der de har fullført et prosjekt i forbindelse med utdannelsen til folkeverger. De utdanner seg under Konglomeratet sammen med Livias tvillingbror Kobin. For to år siden ble de to tvillingene misbrukt og mishandlet på det groveste under et opprør mot Konglomeratet. Kobin nekter å komme hjem for sommerferien. Hans far, Kampin som er Konglomeratets sikkerhetsråd, ønsker å sette ham under overvåking fordi han er dypt bekymret for gutten. Alle i Konglomeratet er bekymret siden han så sin samboer bli drept på den mest brutale måte.

Kobin tar seg til Konglomeratet i hemmelighet

Han vil ha hjelp av Reikin og Livia i til et personlig forhold siden han har fattet interesse for ei jente. Hennes mor er savnet, og han vil bistå henne i letinga. Siden Reikin har et høyeste klareringskort, som tillater ham å ta i bruk alt av Konglomeratets ressurser, ber ham om hjelp. Han vil nemlig ikke involvere sin far i det han har fore. Etter mye forviklinger ender det med at Livia og Reikin reiser til Viken for å bistå Kobin. De skaffer ham et luftskip og annet utstyr.

Kampin, tvillingenes far, tror de er der for å holde øye med broren.

Mens de er der, forsvinner Kobin. Ingen aner hvor han er, og hendelser eskalerer. Dette er norsk Science Fiction., og serien Liber Mundi tar oss med langt inn i fremtida. Der foregår kampen mellom det gode og det onde. Ei Løvinnes hjerte er utgitt på Kilden Forlag. Det blir en vill jakt så kom og bli med på eventyr!Bøkene kan kjøpes i de fleste digitale bokhandler. Her ligger det lenker til bøkene.


Norsk Science Fiction, Spenning, Fantasy. Serien Liber Mundi har alt sammen. Vi befinner oss 7000 år etter at vår verden gikk under. Alt er endret, likevel er alt nesten det samme. Folk har en stor kunnskap om vår verden. Alt fra den første tida ble alt samlet og bevart i Konglomeratet i hulenettverket under Klosterdalen og Kildedalen. Klosterdalen er hovedstaden i Konglomeratet. Den nye loven er laget for at det som skjedde den gang aldri skal gjenta seg. Denne loven er det opprørerne kjemper mot.

Opprørerne har kjempet mot denne loven like fra år null, vår verdens endelikt.

Den gang var det en veldig krig mellom de som tilkjempet seg makt og gjorde folk til slaver av sin vilje, og de som ville bygge en ny verden tuftet på kjærlighet. De avsluttet alle stridigheter. Religion mistet all betydning. Man kunne ikke lenger krige om tanker, eller hvem som hadde rett. Skulle man bevare sivilisasjonens grunnleggende ideer om frihet, likhet og brorskap var man tvunget til å stå sammen. Når man ser på alt av krangler i dagnes verden, er det nettopp slike tanker som kan hindre at vi beveger oss inn i den katastrofen som her er skildret.

Spådommen

I serien Liber Mundi er det en spådom. En gang skal det fødes en Kistebærer inn i en Kistevokterfamilie. Ved det initieres endringsårene. Da skal den endelige kampen mellom det gode og det onde finne sted, de som vil gjøre folk til slaver av sin vilje, og de som vil leve i frihet for alle, i likeverd og brorskap. Dette er en Fantasy, la oss håpe den aldri blir virkelig. Serien Liber Mundi, verdensboka. La oss skrive den annerledes i virkelighetens verden. Dette er norsk Science Fiction. Vi skal sørge for at uansett hvor virtuell vår verden blir, skal vi sette mennesker i sentrum. Hvis kampen lykkes skal det skrives ei ny bok, Liber Amoris.Norsk-Science-Fiction, Norsk Fantasy, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Norsk-Science-Fiction,
Vers om boklesing. Serien Liber Mundi, Norsk-Science-Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Forfatter R.R. Kile.
Norsk-Science-Fiction, Norsk Fantasy, Vil du lese flere vers, trykk på bildet.
Norsk Science Fiction, Norsk Fantasy, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Norsk-Science- Fiction.


Sjette bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittel: Den røde steinen.Norsk.Science-Fiction, Serien Liber Mundi

Konglomeratet vil aldri få fred for opprørerne så lenge de har klonene boende hos seg. De vet det alle, men det er ingenting de kan gjøre med det. Men som Reikin leser i kista, så ville det ikke ha hjulpet om de ikke var der, om de ikke var blitt skapt en gang, for endringsårene ville ha kommet uansett. Opprørerne vil ha verdensherredømmet. De står til kamp mot det bestående, vil ha endring, og de forstår ikke at endringen ikke vil bli til det bedre.

Igjen har de kommet seg inn i Konglomeratet. Ved trusler og vold tiltvinger de seg adressene til Reikin og klonene. Livia, Reikins kone, venter tvillinger. Det verst tenkelige skjer. Det er ikke til å bære for noen. Reikin tvinges til å stå oppreist, finne løsninger. Konglomeratet jobber for at tvillingene skal ha det bra.

En dramatisk kamp begynner. Bli med på eventyr. Det står om å redde verden.


Da er det bare å se frem til fortsettelsen.