Norsk-Science-Fiction, Serien Liber Mundi, Kjøp Ei Løvinnes hjerte.Norsk-Science-Fiction,
Serien Liber Mundi,
Ei løvinnes hjerte.
Kilden Forlag
Norsk Fantasy,
Spenningsbøker,
Fremtidskrim.

Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile.
Norsk-Science-Fiction,  Fantasy. Ei løvinnes hjerte, 3.bok i serien Liber Mundi, Fremtidskrim, Spenningsbøker, Norsk Fantasy forfatter, R.R. Kile
Norsk-Science-Fiction, 3, bok i serien Liber Mundi, Fantasy forfatter, R.R. Kile

NorskScience-Fiction, serien Liber Mundi, utgitt på Kilden Forlag. Dette er fantasy.Norsk-Science-Fiction, Serien Liber Mundi, fire bøker, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav.  Fantasy forfatter R.R. Kile
Norsk-Science-Fiction, Serien Liber Mundi, fire bøker, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav.


Norsk-Science-Fiction. Serien liber Mundi, Ei løvinnes hjerte, Reikin Jernstein, er 21 år, fyller snart 22. Han er hjemme i Konglomeratet sammen med sin samboer, Livia. De har oppholdt seg i Viken, en kystby i Voksteren, den siste tida, de de har fullført et prosjekt i forbindelse med utdannelsen til folkeverger. De utdanner seg under Konglomeratet sammen med Livias tvillingbror Kobin. For to år siden ble de to tvillingene misbrukt og mishandlet på det groveste under et opprør mot Konglomeratet. Kobin nekter å komme hjem for sommerferien. Hans far, Kampin som er Konglomeratets sikkerhetsråd, ønsker å sette ham under overvåking fordi han er dypt bekymret for gutten. Alle i Konglomeratet er bekymret. Han så sin samboer bli drept på den mest brutale måte.

Kobin tar seg til Konglomeratet i hemmelighet

Han vil ha hjelp av Reikin og Livia i til et personlig forhold. Han har fattet interesse for ei jente. Hennes mor er savnet, og han vil bistå henne i letinga. Siden Reikin har et høyeste klareringskort som tillater ham å ta i bruk alt av Konglomeratets ressurser, ber ham om hjelp. Han vil nemlig ikke involvere sin far i det han har fore. Etter mye forviklinger ender det med at Livia og Reikin reiser til Viken for å bistå Kobin. De skaffer ham et luftskip og annet utstyr.


Kampin, tvillingenes far, tror de er der for å holde øye med broren.

Mens de er der, forsvinner Kobin. Ingen aner hvor han er. Hendelser eskalerer. Dette er norsk Science Fiction. Serien Liber Mundi tar oss med langt inn i fremtida. Der foregår kampen mellom det gode og det onde. Ei Løvinnes hjerte, utgitt på Kilden Forlag. Det blir en vill jakt da hendelser som finner sted langt inne i fremtida.Bøkene kan kjøpes i de fleste digitale bokhandler. Her ligger det lenker til bøkene.


Norsk Science Fiction, Spenning, Fantasy. Serien Liber Mundi har alt sammen. Vi befinner oss 7000 år etter at vår verden gikk under. Alt er endret. Likevel er alt nesten det samme. Folk har en stor kunnskap om vår verden. Alt fra den første tida ble alt samlet og bevart i Konglomeratet i hulenettverket under Klosterdalen og Kildedalen. Klosterdalen er hovedstaden i Konglomeratet. Den nye loven er laget for at det som skjedde den gang aldri skal gjenta seg. Denne loven er det opprørerne kjemper mot.


Opprørerne har kjempet mot denne loven like fra år null, vår verdens endelikt.

Den gang var det en veldig krig mellom de som tilkjempet seg makt og gjorde folk til slaver av sin vilje, og de som ville bygge en ny verden tuftet på kjærlighet. De avsluttet alle stridigheter. Religion mistet all betydning. Man kunne ikke lenger krige om tanker, eller hvem som hadde rett. Skulle man bevare sivilisasjonens grunnleggende ideer om frihet, likhet og brorskap var man tvunget til å stå sammen. Når man ser på alt av krangler i dagnes verden, er det nettopp slike tanker som kan hindre at vi beveger oss inn i den katastrofen som her er skildret.

Spådommen

I serien Liber Mundi er det en spådom. En gang skal det fødes en Kistebærer inn i en Kistevokterfamilie. Ved det initieres endringsårene. Da skal den endelige kampen mellom det gode og det onde finne sted, de som vil gjøre folk til slaver av sin vilje, og de som vil leve i frihet for alle, i likeverd og brorskap. Dette er en Fantasy, la oss håpe den aldri blir virkelig. Serien Liber Mundi, verdensboka. La oss skrive den annerledes i virkelighetens verden. Dette er norsk Science Fiction. Vi skal sørge for at uansett hvor virtuell vår verden blir, skal vi sette mennesker i sentrum. Hvis kampen lykkes skal det skrives ei ny bok, Liber Amoris.Norsk-Science-Fiction, Norsk Fantasy, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Norsk-Science-Fiction,
Vers om boklesing. Serien Liber Mundi, Norsk-Science-Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Forfatter R.R. Kile.
Norsk-Science-Fiction, Norsk Fantasy, Serien Liber Mundi, Forfatter R.R. Kile
Norsk Science Fiction, Norsk Fantasy, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Serien Liber Mundi
Norsk-Science- Fiction.


Femte bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittel, Lysglimt på snø.Femte bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittel lysglimt på snø. Norsk Fantasy, Serien Liber Mundi, Norsk-Science-Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim, Forfatter R.R. Kile.
Femte bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittel lysglimt på snø,

Reikin og Livia har flyttet til Liljedalen, Reikins barndomshjem. Ordelia, husholderen og Grolin, gartneren, har flyttet sammen med dem. De er lykkelige. Livia venter barn. Nedkomstdagen nærmer seg. Reikin reiser til Konglomeratet på Rådsmøte alene.

Reikin mottar en melding om at hun drar til legen siden hun føler seg uvel. Under en pause kontakter han henne. Hun svarer ikke. Han skriver en melding for å får vite om han bør komme hjem. Hun svarer ikke.

Reikin vil ha med seg ei jordmor fra Konglomeratet for å bistå under fødselen. Han arrangerer for det, før han reiser hjem. Mens han driver og fikser sjekker han displayet. Ingen svar. Han kontakter henne. Denne gangen svarer hun, men det er et underlig svar. Hun har falt og mener at hun trenger en lege. Hun avslutter. Han kontakter henne igjen. Denne gangen svarer hun ikke

Reikin spør Grolin hvorfor han ikke har kjørt Livia til legen. Han får ikke svar. Det tikker inn en underlig melding fra Livia. Han spør om barnet har det bra. Hun skriver ja.

Reikin reiser hjem. Da han kommer til sykehuset får han vite at det ikke har vært noen Livia Jernstein der i dag. Hun er ikke satt opp med time før om en uke. Nå blir han skikkelig redd. Hendelser eskalerer. Det utvikler seg dramatisk. Ingen aner hvor Livia er. De må finne henne.

Da er det bare å se frem til fortsettelsen.