Science Fiction, Serien Liber Mundi, Boka Alene.

Science Fiction,
Serien Liber Mundi,
Norsk Fantasy,
Spenningsbøker,
Fremtidskrim,Norsk Fantasy, Liber Mundi, Alene
Science Fiction, Serien Liber Mundi, Alene.Bøkene kan kjøpes i de fleste digitale bokhandler.


Science Fiction. Serien Liber Mundi. Alene er den andre boka i serien.
I denne ScienceFiction serien, Liber Mundi, Alene, har hovedperson Reikin Jernstein har nettopp avsluttet et prosjekt i Folkevergeutdannelsen sin og har fri. Han velger å ikke dra hjem siden samboeren, Livia Styrktett skal ha venninne helg. Han flyr skipet sitt, Kilden over et steppelandskap i Urleiven. Forrige gang han fløy her så han løver. Han har bestilt overnatting langs den store Rahangafloden siden han gjerne vil lete dem opp. Mens han flyr får han øye på løver. Han går ned, avbestiller den planlagt overnattinga og bygger seg en leirplass slik at han kan observere dem. Han har innredet underetasjen i skipet til stall for, hesten Saira som han har med seg.

Å observere løver viser seg etterhvert å være drepende kjedelig.

Å observere løver viser seg etterhvert å være drepende kjedelig. Det er en hannløve og to hunnløver. Han tror det kan være unger i det han tror kan være ei hule. En dag han ligger der og observerer dem reiser hannløva seg opp og brøler. Det går gjennom marg og bein. Reikin kikker forskrekket opp. Over leirplassen ligger en demning, den berømte Tandori demningen som sikrer vann i området året rundt. Den har gitt etter og vannet flommer utover Sivledalen der han befinner seg. Det er kun villmark langs elva, ingen hus. Reikin får Saira inn i skipet og er i ferd med å starte skipet. Det starter ikke.

Gode råd er dyre. Han må redde hesten.

For å redde hesten får han med seg Saira ut. Han har trent henne til å følge folk som flyr ed luftbelte. HAn rir henne ut mot de tordnende vannmassene. Da han skal starte beltet, er det dødt. Det ser dårlig ut. Han sprengrir rett mot det tordnende vannet for å prøve å komme i sikkerhet ved noen høyder i landskapet der han og hesten kanskje kan overleve.

Ved dette starter en rekke underlige hendelser som går fra galt til verre. Snart står han oppe i de største utfordringene i sitt liv. Unn deg litt spenning! Bli med på eventyr langt inn i fremtida et sted!

Handlinga foregår i ei tenkt fremtid.

Det foregår 7000 år etter at vår verden har brutt sammen i vold og stridigheter. De få som har overlevd forsøker å bygge verden opp igjen. Alt er endret. Polene har forskjøvet seg. Vår tids blomstrende byer er blitt til søpleplasser som blir til ødeland. Noen utnytter situasjonen for å skaffe seg makt. De gjør folk til slaver. Andre bygger verden i broderlighet. Det kommer til veldige kamper. De gode vinner. En spådom sier at en gang når verden igjen har bygd seg mett, vil en ung mann fødes, en kistebærer. Det initierer endringsårene der kampene igjen vil blusse opp. Bli med på denne siste kampen der mennesker skal prøve sin verdi. Ondt eller godt, Likeverd eller slaveri.


Science Fiction, Norsk Fantasy , Serien Liber Mundi, Boka Alene, forfatter, R.R. Kile
Norsk fantasy, Forfatter R.R. Kile